Mar. 31, 2013

Underbara påskhelg, och nu har den nått sitt slut. Har firat hos mamma med riktigt god mat och familj. Vad har ni haft för er?


glad påsk alleman!

Nu lägger jag mig raklång i soffan!


lååååångfredag

Långfredag alltså... Vilken dag det varit! Städat, hängt med skorpans morfar, klippt skorpans morfar, Lagat hammburgare, åkt hem till syster, noel la en bajsbomb utan dess like, träffat bror och nu ligger vi i mammas säng och nattar noel.


Mar. 29, 2013


Mina påskrecept!

Här kommer recepten till alla rätter som visades i tidningen!

Citronmousse med saffran
1 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
rivet skal och saft av 1 st citron
1 1⁄2 dl florsocker
1 kryddmått saffran

Låt gelatinbladet ligga i kallt vatten 5 min. Vispa grädden med florsocker och saffran. Smält gelatinbladet i citronsaften i en kastrull, låt svalna något. Rör ner gelatin, citronskal, och citronsaften i grädden. Fördela i portionsformar och låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera ev med marsipankyckling eller citronskal

små lammköttbullar m rosmarin & vitlök
1 kg lammfärs
1 gul lök
1 dl färsk hackad rosmarin
1 krossad vitlök
1 dl ströbröd
1 tsk vitpeppar
2 dl grädde
2 msk socker
2 tsk salt
2 msk stark senap
2 ägg

Tillagning:
Sätt ugnen på 175 grader.
Skala och riv löken på rivjärn.
Blanda ihop ingredienserna till köttbullarna i en rymlig bunke.
Låt köttbullesmeten stå i kylen en kvart, så att ströbrödet kan svälla.
Forma små köttbullar med händerna. Ta lite olja eller vatten på händerna så är det lättare att rulla.
Stek köttbullarna i smör Och skaka pannan då och då så köttbullarna får en jämn, rund yta.
Lägg över köttbullarna på en ugnsäker form efterhand som du steker.
Stek färdigt köttbullarna ca 15 minuter i ugnen.

Citron & rosmarin olja
2 citroner
1 knippe rosmarin (ca 1 dl)
olivolja extra virgin
3 vitlöksklyftor

Skala citronerna med potatisskalare så det blir fina lång remsor och lägg i en glasburk med lock. Lägg även i de hela kvistarna rosmarin och vitlöken och fyll på med oljan. Den här oljan blir godare ju längre den får stå. Och är dekorativ. Så ställ gärna i ett fönster!
Ringla sedan över den gravade laxen ( som du köper färdig) och ställ vid sidan om så gästerna får hälla på mer efter tycke. Passar även bra till både köttbullarna och potatisen.

Gör en stor sats inlagd sill och dela sedan upp i de inläggningar du vill ha!

t.ex:
tre enkla inläggningar
Pestosill
3 msk pesto
1 1/2 dl turkisk yoghurt

rödbetssill m morot
1 dl rödbetstärningar
2 dl rödbetspad
1/2 finhackat äpple
1/2 hackad morot
1/2 finhackad rödlök

Grov senapsill
2 dl creme fraice
4 msk grov senap (lite starkare)
4 msk dill

Stompad potatis
1 L småpotatis
50 g smält smör
3 dl mjölk
1 tsk vitpeppar
salt efter tycke och smak
1 dl dill

Koka potatisen och värm upp mjölken i det smälta smöret. Bara så det blir fingervarmt.
Häll av vattnet från den kokta potatisen och häll på mjölkblandningen. Krossa potatisen lätt med hjälp av en slev eller annat tillhygge. Häll i dillen och krydda. Potatisstompen är klar då allt är blandat och potatisen inte är helt mosad!

Saffransknäcke m flingsalt
1 paket saffran
25 g jäst
6 dl vatten, ljummet
2 tsk flingsalt
6 dl grahamsmjöl
7 dl rågsikt, + ca 1 dl till utbakning
Tillagning

1. Smula jästen i en bunke. Häll i vattnet med saffran och rör tills jästen löst sig. Tillsätt kryddor, salt och mjöl och arbeta degen ordentligt.
2. Låt degen jäsa till dubbel storlek, ca 1 timme under handduk.
3. Sätt ugnen på 250°. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk. Dela i 20 bitar. Kavla ut varje bit tunt, gärna med kruskavel på mjölad bänk. strö på lite flingsalt under kavlingen. gör runda formar m hjälp av en kopp eller mindre skål. Nagga bröden med en gaffel om vanlig kavel används.
4. Lägg bröden på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 6-8 min. Låt bröden kallna på galler.

Onkel emils äggaröra
1 dl citronmajonäs
1,5 dl lätt cremefraiche
4 ägg
1 knippe rädisor
1 näve bladspenat
3 msk grov senap

koka ägg, och hacka upp allting i fina strimlor. blanda och låt vila en stund i kylskåp. klart!





redo för lite sommar


Utedag

hiiiimla fint väder! Vi har varit i nödinge hela dagen och fikat och köpt hårfärg. Men glömde slinghätta så de blir inge förändring idag. Hade presentkort på kicks så jag gick loss lite... Visar strax!


# skämskudde


Noel & hans mommo


Saffransknäcke till påsk!

Saffransknäcke m flingsalt

1 paket saffran
25 g jäst
6 dl vatten, ljummet
2 tsk flingsalt
6 dl grahamsmjöl
7 dl rågsikt, + ca 1 dl till utbakning
Tillagning

1. Smula jästen i en bunke. Häll i vattnet med saffran och rör tills jästen löst sig. Tillsätt kryddor, salt och mjöl och arbeta degen ordentligt.
2. Låt degen jäsa till dubbel storlek, ca 1 timme under handduk.
3. Sätt ugnen på 250°. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk. Dela i 20 bitar. Kavla ut varje bit tunt, gärna med kruskavel på mjölad bänk. strö på lite flingsalt under kavlingen. gör runda formar m hjälp av en kopp eller mindre skål. Nagga bröden med en gaffel om vanlig kavel används.
4. Lägg bröden på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 6-8 min. Låt bröden kallna på galler.


fint ska de va


Idag har jag finaste finbesöket, nämnligen MAMMA! Åh, de kan inte bli bra mkt bättre. Medans jag ligger hos noel på middagslur putsar hon fönster.
Världens bästa.
Och gamle Anja såklart.

Har förövrigt fikat och bombaderat försäkringskassan med samtal, undra hur många gånger man ringer dit i genomsnitt under småbarns-åren? Och trevliga är dom inte heller. Hua


God morgon!

Idag luktar det vår! Nu blir det dusch, kaffe och sen iväg på långpromenad.


Repotage!

Påskmat i veckans Alekuriren!

Artikeln hittar ni på Alekuriren.se
Tänkte lägga ut recepten här på bloggen för er som är intresserade.


godkväll!

Godkväll!
Idag har min alldeles egna Ida varit här och myst och varit oförskämt brun efter två veckor i Thailand, fy va skönt! Dock hade de varit grymt varmt så de handlade mest om att svalka sig. Kan lixom inte ens tänka mig in i de banorna? Svalka sig? Slippa vantar och kyla?

Nu har jag kränkt på mig onepeicen och har en riktig myskväll slängd i soffan.

Hoppas ni har en riktigt fin tisdagskväll!


Dagens fråga

Vad jobbade du med när du bodde i Kortedala? Är det kock du är utbildad till?

Svar: Jag jobbade som barista! Gick en baristaubildning 2011 och är i grunden utbildad kock. Jag gick gymnasiet på en skola i Båstad och läste Restaurang Management, alltså restaurang och företagande. Jag har jobbat sedan jag var 15 och har jobbat lite överallt. Dock tycker jag mer om cafejobb eller kallkök och har därför ägnat mig åt det.

Jag älskar att laga mat och göra riktigt bra kaffe! Att jobba som barista är fruktansvärt roligt och man måste vara helkoncentrerad jämt.

När jag bodde i kortedala jobbade jag heltid på Chalmers i två år. Det var ett väldigt givande jobb där jag och en tjej (bästa Sally) till skötte ALLT. Beställningar, catering, prissättning, sortiment, kassa, leverantörskontakt, kaffe... Allt. Och vi lyckades få upp försäljningen så pass att vi sålde näst mest bryggkaffe i hela Göteborg, strax efter svenska mässan. Vi ökade försäljningen m 100% och jobbade konstant.

Efter två år ville jag vidare! Dock ångrar jag att jag sa upp mig då jag trivdes så himla bra, men när jag träffade min kille förstod jag att det fanns annat i livet än att jobba dygnet runt.


mat och städ-dag!


Dagens fråga

Varför flyttade du från göteborg?

Svar: Vi flyttade från göteborg när jag var i v 19. Innan dess letade vi lägenheter vaaarje dag, och jag skrev 57 olika mail till fastigetsförvaltare.
Vi bodde i Kortedala... För er som inte vet så kan jag berätta att det är en förort till göteborg där skottlossningar, bränder och misshandel var områdets vardag. C är uppväxt där och kan gatorna som sin egna bakficka, och varje dag mötte han mig vid spårvagnen när jag slutade sent, eftersom det var för riskabelt att gå vägen hem själv. Fördomar hit och dit, men efter att blivit utsatt för rånförsök m.m rekomenderade polisen mig att eliminera mitt blonda hår och färga det mörkt.
Visst är det sjukt? Det är som att säga till en muslim att ta av sig slöjan i sitt hemland.

Bortsett från det trivdes jag otroligt bra där. Jag hade världens bästa grannar, bodde ett stenkast från skogen där vi gick långa promenader med hunden, min bästa vän hade flyttat in i huset brevid, nära till jobbet mm.

Men Noel ska inte få växa upp där, det önskar jag inte ens min värsta fiende. Där vi bor nu är idyllen! Jag ser dagiset och skolan från vår parkering, det är lugnt, alla känner alla och det är en trygghet. Jag älskar att bo här!


Min bästa müsli

Jag har blivit müslifrälst, som ni kanske sett tidigare här på bloggen. Förut räckte det med en macka till frukost, men nu funkar det ite utan blåbärsfil och müsli. Och jag är inte ensam! Mamma hör av signär müsli burken har två levnadsdagar kvar och beställer ny av mig.

Och jag har exprimenterat med alla möjliga ingredienser och sorter, men nu är världens godaste recept ett faktum. Inget storhets-vansinne här inte. Och självklart delar jag med mig.

Vad jag har i :
Grynblandning
riven kokos
tranbär
torkade blåbär
russin
rostade pumpakärnor
hasselnöt
cashewnöt
mandel
kastanj
och lite sirap

Blanda i lite sirap (ljus) och Rosta kokos och gryn i ugnen på 150 g i 15 min. Hacka upp nötterna. Låt kokosblandningen svalna och blanda samman allt.

MUMMA!


Barnmat - Lax i ugn


Som vi är

Operation sova i egen säng pågår. Här och nu.Jag vilar öronen mot dörrkarmen och vakar över den som precis somnat, lilla skorpan...

Ja visst, det kanske är sent att börja sova i sin spjälsäng när man är sex månader. Men enligt vem? Noel har mått bäst av att sussa mamma hela natten och då har han fått göra det. Vi måste sluta jämföra. För vem är det bäst för egentligen? Den enda anledningen att vi nu ska sova i varsin säng är att han snart börjar krypa och det inte är säkert då, annars hade han gärna fått sova på min arm ett tag till. Kanske några år.

SEX MÅNADER JA! Hua! Snart börjar han skolan och tar studenten.

Vart tog tiden vägen? Fan va man inte förstår den frasen innan man fått barn.

Idag har vi haft en brakfrukost med tillhörande familjemys, gått promenad och solat oss där där den kalla vinden inte hittat fram.



när katten själv får välja

så blir det nog inget påskris.
inte detta året heller


clownen

Igår skulle jag tvunget, av någon anledning inte gå och lägga mig så super-tidigt som jag brukar. Äsch, noel har sovit så himla bra och länge de senaste så det är jag värd, tänkte jag. Satt uppe till ett, noel vaknade halv sex imorse...

Så idag är det jag som sätter på mig clown-näsan!
Måste ta en kaffe först bara,
sen är jag på topp!



Blue jeans baby

Mina gamla trotjänare från H&M åkte på idag

Jeans och t-shirt, svårare än så behöver det inte vara


Påskmat

Idag har jag slitit i köket mina vänner! Jag har nämnligen haft en tidning här som gjorde ett repotage om min påskmat.

Ska visa er när den kommer ut såklart!


i mitt huvud Maj 2010

Skrivet för läänge, länge sen


"Jag lämnar skolan, alla lärare jag älskar (och hatar..)
Jag lämnar rökrutan, där allt skvaller har skingrat sig i tre år, där emma tog sitt första bloss från Camel och svimma, och där jag stod och grät över mitt sönderblekta hår.
Jag lämnar Ica Spara där vi så många gånger planerat grillkvällar, vinnätter och tacoskvällar och där man gått dagarna innan studiebidraget kommit och applåderat över extrapriser.
Jag lämnar även Centercourten och den härliga familjestämningen hos ola, fredrik och hussein. Där man närsomhelst kan gå in och ta en öl eller bara snacka skit eller ta en cigg på baksidan.
Jag lämnar strandgatan där både de vildaste festerna och grälen var. Där vi sprang halvnakna i tennisfontänerna mitt i natten och shottade rödvin innan de stora proven.
Jag lämnar livet som student, picassos pizzeria och doften från knutjöns bageri som fyller min lägenhet tidigt på morgonen.
Jag lämnar galna utekvällar med Emma och Linda, både i danmark och skåne.
Jag lämnar "Glöm glenn-åke" och alla knäppa hårfärgningar.
Jag lämnar långa röknätter i johannas lägenhet med en kopp te och williams sparkar.

Men jag lämnar aldrig dom jag upplevt detta med.

Men sen lämnar jag även ett kapitel som jag så länge jag kan minnas har siktat efter - jag klarade av gymnasiet. Jag bläddrar också vidare till ett nytt blad där jag flyttar, börjar jobba.Jag kommer sakna båstad ändå, hur mycket jag än fäst mig vid byn. Men jag behöver flytta på mig för att inte myrorna i benen ska dö, och äventyrslågan inte ska slockna.
Det jag deffinitivt har lärt mig genom att flytta hemifrån när jag var 15, skaffa egen lägenhet och flytta till en ort jag aldrig tidigare besökt, är hur väl jag lärt känna mig själv och hur jag reagerar. Vem JAG är. Jag har lärt mig att handskas med problem jag annars hade passat vidare till någon annan och jag har lärt mig innebörden av att tro på mig själv. Jag har lärt mig att jag klarar mer än vad jag tror och vad självständighet är.

Sen jag flyttade hit till skåne har jag haft det längsta förhållandet någonsin, tatuerat mig två gånger, lärt mig laga mat (även tvätta, dammsuga osv osv. ) och att ta ansvar. Jag har fått mina första MVG:n och hållt mig borta från IG:n. Jag har slutat med antideppressiva vilket jag gjorde första dagen och jag har träffat en av de mest betydelsefulla människorna i mitt liv, d.v.s."morfarn". Jag har blivit en jävel på att åka tåg och jag har blivit en människa jag trivs med. "


hemlis...

imorgon händer något hiiimla roligt! Jag har verkligen haft fullt upp med detta heeela veckan och nu börjar allt bli klart. Puh!

Mer får ni veta imorgon.

All kärlek


egentid?

Det där med egentid. "Glöm inte att ha lite egentid" hör jag nästan dagligen. Jo men visst, det är nog faktiskt varje dag. Det kan bli lite av en frustration det där med "behovet" av egentid. Den egentiden jag har är nu, när Noel somnat, och det känns mest som ett tidsfördriv tills jag tillslut bestämmer mig för att också somna.

Det känns meningslöst. Visst kan det vara skönt att ta en dusch i lugn och ro, men tankarna är ändå hos Noel. Alltid. Vi är vid varandras sida 24/7 och varje sekund är underbar. Trots de lite jobbiga stunderna.

Ne, nu går jag och sällskapar min prins i sängen!


fyndi

Idag har vi fyndat. Jag, Noel och mamma har fyndat så hiimla (himla är nog ordet jag anvander mest) fina saker. Jag köpte mig en kofta och en fleecetröja till kärleken.

Ska visa sen!

Så det är vad som hunnits med idag.


med inslag av minsta handen

En sån himla god morgon!


DEN känslan

Ni vet. När man bara måste!


Ingredienser
2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao (tips på kakao)
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt


- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med grädde eller glass


my cup of...


broderligt


Rainbowcake

Jag får ofta dille på saker och ting, ofta när det gäller mat och framförallt bakning. Hur fint ser det inte ut med en rainbowcake?? Frostingen och fyllningen kan man göra valfri, men här är receptet!

Rainbow Cake

225 g rumstempurerat smör
360 g strösocker
100 g florsocker
5 äggvitor rumstemperarade
4 tsk vaniljsocker
375 g vetemjöl
4 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
350 g ljummen mjölk

Färger: Röd, Orange, Gul, Grön, Blå och Lila.

Vispa smör och socker pösigt. Blanda sedan i äggvitan ett i taget tills allt är väl blandat.
Tillsätt florsockret och vaniljsockert och rör om. Varva sedan mjölken och mjölet tillsammans med bakpulvret och saltet i smeten.
När allt är blandat fördela smeten i 6 lika stora skålar. Färga de olika delarna och häll dem i formar/en from. Färgen på smeten blir den samma som när det är färdig gräddat. Ta gärna och lägg ett bakplåtspapper i botten på formen. Då blir det lättare att flytta och hålla samman bottnarna.
Grädda i ugnen i 175 grader i ca 7 minuter. (Kan bli längre beroende på ugn)


fågelkvitter och doft av rosor

Imorse hörde vi fågelkvitter utanför fönstret, känns som evigheter sen sist! Har ägnat morgonen åt vardagsbestyr. Tvätta, städa och diskat lite. Precis sånt där som är såå spännande en lördagsmorgon. Älskar hur ironin ibland blir obefintlig i text.


Mammor i överflöd

Va mycket mat det blir i bloggen...Kan ju inte vara så roande förutom för den (läs: mig) som fotar. Sånu ska det handla om något heeelt annat!
Hur har ni haft det idag? Såg på nyheterna att det var sista soldagen på läänge så jag tänkte, måååste passa på att ta tillvara på denna fredag.

Sålde min tripp trapp stol imorse till ett himla lyckligt par, det är alltid roligt! Sen mötte jag mammorna och åkte iväg till Kappahl (25% på hela köpet! Wiiiin) och om ni sett Föräldrapatrullen så vet ni ungefär hur det såg ut. Packade in 3 barn med tillhörande stolar och for iväg. Och där gick vi, på rad så där som man inte kan låta bli att hata, och det enda som fattades var verktygsbältet utrustat med nappflaska och diverse.

Men OM jag hittade bebiskläder!? Oj Oj Oj. Stora O så ni förstår mängden här i CyberrYmdiZz.
Sen blev det lite kaffe hemma i vardagsrummet, promenad till affärn och nu parkerar jag och min onepiece oss i soffan.

Finaste killen i nya jeans!


glamourlife

ska nog skriva en bok. The glamlife of a mamma.

kl är tio, halv elva. Dags för mat!


Mar. 14, 2013

müsli med hallon, jordgubbar och blåbärsfil...
fruktkusar med prästost...

Nu startar vi dagen!


Fabio

Ne mina vänner. När man kommer på sig själv med att sitta och googla bilder på Fabio (inte av eget intresse, utan att skicka jämförelse-mms till C) så är det nog dags att gå och lägga sig


godmorgon kvällen!

Hoppsan. Jag har ju inte ens sagt godmorgon här idag! Men då gör jag det nu. I detta hushållet har vi en liten gnällig kille idag, vet inte om det är fler tänder påväg eller bara feber i allmänhet. Han är trött, kommer inte till ro, extra mammig och vill bara hänga i famnen hela dagen.

Så det är i princip vad vi gjort.
Har hunnit göra lite gööörgod mat som jag dock inte hunnit äta men hey! Dubbelt upp för mig imorgon kanske? Det känns i hela kroppen att jag inte ätit så det får bli en skål müsli innan jag sällskapar lilleman i sängen och lär somna som en berusad kajuta.

Jo! En promenad har hunnits med på sin höjd. Med granntjejen och bebisar och lite lyx med att premiär äta glass i femminuters-solen.

Ja men så ligger det till. Spännande life of a stay-home mamma!

Här ligger lille sjuklingen i sin säng.


öppna förskolan

Jag vet inte riktigt vad jag kände ang öppna förskolan. Är Noel för liten? Han var mäkta intresserad och hade sin brud Meja med sig och tyckte de va lattjo med massa småfolk. Vi tyckte väl sår och såg mest snor och skrik så vi gick hemåt och tog en kaffe istället och lät de små busa omkring på filtar. Nu ska Noel sova och jag ska försöka sluta de blå likaså.


-11 kräver sina jordgubbar

MINUS ELVA GRADER?? Hua mig va kallt det är ute. Det kräver sina jordgubbar och längtan till vår har nog aldrig varit större än just nu.


måndag

Hänger med Noel i sängen och hittar saker att bita på, för just ni ska ALLT bitas och smakas på. Vi har haft en så himla go natt! Bara legat nääära, nära och mys-sovit. Jag har snosar min son i nacken minst en gång i timmen under hela varganatten.

Nu är jag sminkad, påklädd och klar för idag väntar öppna förskolan. Första besöket tillsammans med några andra mammor. Är det något barn som snorar (om än bara liiiite) så går vi. Så tänker man som höstmamma, för aldrig har en sjukdom fruktats så mycket som RS-viruset. Hua mig.

Senare idag ska vi till klädkällarn som har öppnat ett stenkast från byn, någon som varit på klädkällarn? Alla man pratar med säger att det är som ett "litet Ullared" fast de verkar som de flesta aldrig heller varit där? Åja åha, det kommer jag ju få reda på i vilket fall som helst!

God morgon!


godnatt (låter bilden tala för sig själv)


kan själv!

Jag vet att jag har tipsat om den förut, men måste bara visa er igen! Kag köpte min för en vecka sen och denhar används flitigt! Det är bara att lägga i färsk mat eller frukt. Vi har testat med en bit banan, mango, jordgubb, gurka... Ja det som passar helt enkelt och Noel älskar det! Istället för att hela tiden mosa eller vara rädd för att di småska sätta i halsen och di får en "kan-själv" känsla!

Finns bla på Jollyroom.se och Storkens butiker.


ekologisk palsternacks-puré

1ekologisk palsernacka
1 dl ersättning
1 msk ekologisk rapsolja

Skala, hacka och koka sedan palsternackan i ca 15 min. Häll av vattnet och låt svalna. Mixa ihop med ersättningen och oljan när palsternackan är helt kall, eftersom ersättningen endast får hettas upp en gång.
Frys in eller servera!


obligatoriskt

jag minns i gymnasiet, jag försov mig ALLTID. Började en lektion innan tio, halv elva så tyckte jag att jag hade obligatorisk sovmorgon. Och frukost? HA! Vad var det?
Om jag ändå visste.
Om jag ändå visste att bara några år senare skulle jag vara uppe vid sextiden och dricka te. Färdig vid åtta och intar en ordentlig frukost. Dock var jag liite förbredd, eftersom jag jobbat sanslöst tidiga mornar i två år innan.
Så när ett program börjar vid nio på kvällen tycker jag att det är skamligt sent. Pust och stön, då går jag ju och lägger mig. Attsing bara att Noel vaknade i ottan JUST den morgonen efter kvällen då jag satt upp och kollade på GIRLS vid tio-tiden.

God morgon!


Plusgrader

Nu är det vår! Fick några bärkassar kläder av svärmor och hittade denna fina stickade tröjan! Nu är nästan hel noels sommargarderob klar. Men hur gör man när han ska bada på badhus? Badblöja?
Trots att den var aningen för stor fick den invigas tillsammans med några plusgrader på dagens promenad. Jag har sån jäkla lust att börja sy kläder igen! Det blir nog att införskaffa den där lilla symaskinen från Hemtex trots allt.


myms

Sånt här fruktsug har jag nog inte haft sen jag var gravid. Ååh!


en riktig matdag

Nu har vi besök och medans Noel äter broccolimos passar vi på att bunkra lite frukt, såååå gott!


dagens hos mig


egentid och D vitaminångest

Mina kära vänner, och ni andra som inte har något bättre för er, hur har ni det? Min hållkäften-förkylning håller på att ge sig! Prisa intressegudarna!

Har haft så fruktansvärt dåligt samvete för att vi inte gått utanför dörren idag. Fan. Varför känner man så såfort solen visar sig en milisekund? Alla ska promenera, ha grill-premiär, hänga på bibblan...Ne ne ne, Vi har myst, Gjort lite barnmat, sovit middag, sjungit och fyllt dagen med givande och hejdundrandes långa samtal istället.

Nu sover mitt hjärta och jag ska ha den så välbekanta och inom sociala medier så uttjatade "ensamtiden". Oj va MYSIGT tänker ni? Nej för jag känner inte så stort behov av nån egentid. Ja är la uppe en timme eller två och glor på dumburken, sen kryper jag ner brevid min lille.


utan filter

här krävs då inge filter! nybakat


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus