Hudson, we have a problem

Jag har gått och dragit på mig en riktig jävla hållkäften-förkylning. Vilket SÄLLAN sker. Tror inte att jag varit såhär snirig sen pre-preggo tiden? Så där har ni min dag, badandes i snor och feberfrosss. Försökte mig ut på TVÅ promenader men det gick helt enkelt inte. Frustrationen. Efter Bacill-elins besök igår blommade denna härligheten till tillstånd ut. Fy farao va bittert det känns. Imorgon ska jag kurera mig!

Men de går inte att ligga kvar och huttra för det!

Fast imorgon kommer supermormor och pysslar om mig


Onsdagslista


Hur har din dag varit?
Grymt fin! Sov lite länge än vanligt och möös hela morgonen. Sen kom tant Elin på besök och Noel fick dra henne i håret och skrattade hysteriskt=lycka

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Adolf. Närå skoja, Eva skulle jag hetat. Eva Braun.

Vilket är ditt största beroende?
Trygghet tror jag, fan vad jag hatar ovisshet.

Vad gör du när ingen annan ser?
"kollar upp" personer på fb *CrEEepY*.. Fast vem gör inte det?

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Lätt tvångstankar, det är väl en sjukdom? Hade kunnat gå och kolla att dörren är låst KONSTANT och tycka att det tillhör min fantasidiagnos.

Vad beställer du på krogen?
Krogen känns som ett minne blott. Eftersom jag är ett kontrollfreak passar det lixom inte mig att inte ens kunna kontrollera balansen. Men mojito är ju inte fy skam. Eller ett glas rötjut.

Vilken är din största skräck?
Att jag eller Noel ska bli sjuka.

Hur gör man för att ragga på dig?
Får mig att skratta och älskar djur? ne jag vet inte.

Vad har du funderat över på sistone?
Vilka blommor jag ska köpa (living on the edge?)

Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Noel fick sin första tandis och jag köpte skor utan att vela i två timmar.

När skäms du?
Jag skäms nog mest åt andras vägnar. Typ dumhet eller övrig brist på intelligens. Eller som idag, när kassörskan på ICA påpekade att jag hade mjölkfläckar på tröjan....ops.

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
Alltså. Är bakfyllor ens minnesvärda? Dock finns det en, och det var ihop med min far. Det var den sämsta dagen i världshistorien, eller åtminstone fram tills dess. Vi låg i sängen heeela dagen och jag kunde knappt röra mig då hela huvudet snurrade. Och det tog flera dagar innan vi mådde bra igen. Fy fan va ovärt.

Vem är den mest kända människa du talat med?
VIGGO MORTENSEN! Aragon i egen hög person!! Han frågade mig om en tändare för en himla massa år sedan. Jag var starstruck i veckor....

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
YOLO. Mest för att jag nytt fått förklarat för mig vad det betyder. Och Freeedom ( tänk er david hasselhoff).... (sjungandes)

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Att jag har köttiga öron?! fick jag höra en gång. Vafan? Jag tog det som en komplimang ändå.

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Hinna göra middag.

Vad gör du när du är ledsen?
Beror ju på HUR ledsen jag är. Är de bar ytligt så rycker jag upp mig fort som fan och omvandlar det till power. Är det illa så lyssnar jag på saaaad musik och fulgråter för mig själv.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
En långklänning, sådär grymt avslappnad och stor.

Har du någon gång slagit någon?
Ja. Må hänt på väldigt bra grunder. Typ när jag slungade min väska på en tjej i högstadiet. Va kom de ifrån? Sen har väl en och en annan käftsmäll utdelats. Fast de känns som ett nederlag att slå? Det är där orden tar slut och det känns bara sunkigt och ointelligent.

Vad ser du fram emot just nu?
Morgondagen! Ska köpa mina blommisar och träffa mammorna. Kanske tigga en finkaffe av min favvobarista som kvällsbesöker oss.


vems är vems?

Noel och Elins skor


Länge leve självkänslan

Jag, precis som ni, har alltid haft någon slags illusion om hur jag "borde vara".
I mitt huvud borde jag vara den perfekta, supersmal-smala mamman a la Elin Kling, som gärna bjuder på sig själv. Ni vet som den där personen som alltid sjunger singstar och dansar loss på tjejmiddagen medans man själv sitter och kurar i ett hörn. Mamman som flyger upp ur sängen med Carpe Diem skrivet i pannan och bara slänger ihop en nyttig frukost till hela familjen innan resten av familjen hunnit dra av sig täcket. Självklart i ett hem som bara andas "marocanskt" och ser sådär ordningsamt stökigt ut. Jag själv då, bortsett från den där spagettikroppen? Jag ska hela tiden vara naturligt sminkat med halvlockigt långt hår och avslappnande lyxiga kläder som bara skriker HIPPIE fast det ska bara se ihopslängt ut. Familjen ska vara lycklig och stor, gärna med minst en stor middagsbjudning varje helg. Vi ska ha en säkrad budget, många hobbys och hela tiden skratta. Jag ska vara framåt och tydlig, våga säga ifrån men samtidigt vara sockersöt. Hemma finns alltid färsk frukt och snittblommor.

Om du själv tänker efter en sekund så bär du också på den återkommande illusionen om hur allt borde vara.

Vad är det egentligen för krav vi ställer på oss själva?

Istället för att drabbas av den där ångesten och skulden så sätter vi upp mål. Realistiska mål som vi kan bocka av.

Jag vet hur jag är, och känner mig själv otroligt bra. Men ändå påverkas jag, och alla andra, av hur vi borde vara.

Jag är en grymt positiv kvinna som är framåt och bestämd när jag behöver. Jag är otroligt skarp och klok. Organiserad med ett stort kontrollbehov och missbrukar pärmar och anteckningsblock. Jag lagar oftast fantastiskt god mat och äter helst bara det som är lagat från grunden och tänker på miljön. Jag jobbar på mitt morgonhumör och ser en klar förbättring varje dag. Jag är ganska blyg när jag inte riktigt känner mig bekväm, och har en stark integritet. Jag är den bästa mamman min son kan ha för jag har så mycket kärlek inom mig och tänker alltid på alla omkring mig i första hand. Jag är relativt lycklig. Jag är impulsiv och försiktig, envis som en terrier och har jävligt lätt för debatter.


Visst är det svårt att skriva positivt om sig själv? Men kom igen nu. Skriv några positiva rader om er själva och känn hur självkänslan växer. Antingen här hos mig, eller bara en liten anteckning för dig själv.
Du är den bästa versionen av dig själv.


Unnar mig

Lillen är nattad och jag andas ut efter en kväll bestående av tandvärk.. Tand nr två!

Unnar mig lite blåbärsfil med färska hallon. Myms.


i mitt kvarter

två timmars promenad i morse, och nyss hemkommen från två timmar till. Älskar den här lilla byn. Den har lixom växt fast i mig som en godartad tumör.


Feb. 26, 2013

årets längst dag inträffade igår, åtminstone i mitt hushåll. Frulle vid sju, och sen var dagen igång. Efter att ha städat som en dåre, tvättat, lunchat, gått ärenden, ringt runt, handlat, promenerat, lagat mat, hämtat ut paket, mött C vid tåget...så kunde jag sen bocka av det mest från akut-att-göra-listan. Det pågår lite (stora) förändringar här hemma, ni kommer få veta mer om detta senare!

Idag startade vi med en ordentlig müsliskål och sen långpromenad. För det är sooool! Vilket i sin tur gör mig till en riktig D-vitamin-junkie.



Sixtyseven

Underbara nya skor från Sixtyseven. Kom vår!


NEON BABY

Idag åkte de nya vårkläderna i neon fram för första gången. Älskart.

Byxa och sjal från Pippi.dk


Feb. 24, 2013

Nu är vi hemma
Har hälsat på min morbror och ätit falkenbergs, om inte hallands, godaste flygande jacob! Vi har även hunnit med att köpa snygga vårskor till mamman och en ny bilbarnstol till sonen. Vilken djungel! Och svindyrt.. Men det är ju vad dom tjänar på, samvetet. Självklart köper vi den dyraste om den anses vara den säkraste! För så är vi föräldrar- bara det bästa duger åt di små.
Vilket de vet. Och då brassar priserna iväg.

Nu försöker jag natta älskling med den förbaskade tandvärken...




känsligt mönster?


Morotspure

7 normalstora morötter
1 liten förpackning ersättning/1,5 dl bröstmjölk
1 msk fett

Koka morötterna, mixa ihop med resten och frys in i iskuber

Tänk bara på att koka med lock så näringen inte kokar bort.

Succerätt här hemma!


tänder

Noel börjarfå tänder, och inte bara en håller på att bryta igenom. Två.
Så nu är det vasst i den lille munnen och tandvärken...åh tandvärken.
Feber, näst intill otröstlig, dreglet bara rinner och sömnen kan vi bara minnas som ett trevligt inslag på det nu, alldeles för långa dygnet.
Tack och lov så vet jag att det snart är över, men det gör så fruktansvärt ont i hela mig att se när han har ont. Som mamma vill man så gärna ta över all smärta.

Håller ditt barn också på att få tänder? Detta kan du göra för att lindra.
• Köp bitringar och kyl ner dem
• Ge alvedon vid feber
• Ge kall puré
• bli inte frustrerad


så rätt!


harmoni


tankarna i taket

Har haft världeens godaste, och kanske kortaste sovmorgon. Det var ett bra tag sen. Så då vaknar jag vid halv nio och bara sträcker ut mig, varje liten tå ska få veta att kroppen vaknat. Såå härligt. Tar mig tid att gäspa ordentligt innan frukosten stundar.
Hoppas ni har en lika fin morgon <3


stora sängen

Nu har vi landat hemma igen! I stora trygga sängen som Noel bara gottar ner hela sig i. Och jag med!

Nu blir det lite kvällsgos och kolla på fotboll.


lyx

Dagen började tidigt idag! Vid sju tyckte noel att vi hade sovit klart och visst var det så. Jag har sovit över hos mamma, och rolf har precis varit nere på stenungsbageriet och köpt rykande färskt bröd. Lyx!

Imorgon åker vi till stugan fram till söndag. Det ska bli såå skönt att bara ladda upp batterierna och ta långa pomenader i skogen.


tre rätters och koma

Idag har vi firat mamma som fyller ynka 46, hurra! Jag och mamma (och noel såklart) lagade tre rätters och jag är nu så mätt att jag storknar...

vi lagade...

Förrätt- parmarullar fyllda med färskost, crossini med räkröra och sparris. Till det ett olivbröd och doppskålar med olivolja&flingsalt.

Varmrätt- honung och chilimarinerad fläskfile med rotfrukts-kaka, sallad och lingon/mynta-mousse.

Dessert- Vit chokladkladdkaka med hallonsorbet och granatäppteshot!

Matkoman går inte att beskriva...


nybakat


67 cm kärlek

I sängen ligger mitt hjärta, med sin snuttefilt, regnbågstäcke och en pyamas med skuttande kaniner på. Sen Noel kom har uttrycket "mitt hjärta" fått en helt annan mening. För det är mitt hjärta, utanför min egna kropp. Att ligga och lyssna på hans djupa andetag får hela mig att fyllas med ro, och jag undrar vad han drömmer om.
Den här lilla människan på ynka 67 cm fyller mer kärlek än vad jag tidigare trodde var möjligt att bära på.

Godnatt


happy days goes by

tacos, bakning och snöstorm


mateusporslin

vad jag suktar efter idag...


ååh!

Härlig dag! Jag har börjat tänka i ENDAST positiva banor och det känns så himla bra. Istället för "åh va jobbigt att städa" tänker jag istället " Åh, va fint det kommer bli här!"
"va trött jag är" blir istället "tänk va gott jag kommer sova inatt!"

Man får helt enkelt lura hjärnan för tillslut kommer jag automatiskt tänka "bättre". Jag tycker ju egentligen inte att saker och tin är svåra, jobbiga eller tröttsamma, men en dålig inställning blir envana, och kan göra det mesta till pest pch pina. Det är så lätt att hamna i negativa spiraler, och jag kan inte säga att jag varit i en negativ spiral, men jag har mycket att lära! Det är inte värt att gå i någon halvdimma, som många av oss faktiskt gör. Livet är NU

Har du tänkt på hur många gånger du säger "fy" om dagen tillexempel? Eller "Åhh..." med en negativ klinga?

Efter förlossningen och Noel som kom till världen har mycket förändrats i mig, och jag vill ta vara på varje minut. Från att tidigare haft ett riktigt dåligt morgonhumör, vaknar jag numera brevid min son med ett leende på läpparna. Den här dagen är vår. Visst kan jag ocksåvara trött och bitter, men jag jobbar på atthela tiden slåbortdet där. Jagvill inte att vi skase oss själva i spegeln om 40 år och veta att man kunde gjort så mkt annat än att spendera tiden med bitterhet som sällskap.

DITT liv.


vårdag

Nej jag vet, det är svårt att tänka sig just nu...Men snart så är det vår! Jag kan absolut tänka mig att gå klädd i detta från monki.


skryt

Nu har jag äntligen parkerat bakdelen i soffan efter denna dagen. Noel sover som en kung i stora sängen och han har varit en ängel hela dagen, meeen va trött jag är. Det enda jag känner nu när han har somnat är - vad gör jag vaken egentligen? Så jag smaskar vidare på de ekologiska chipsen, låt oss säga tio minuter till, sen följer jag sonens goda exempel.

Så ser fredagen ut hos mig! Måste ännu en gång berömma lillkillen. Ni föräldrar vet hur det känns med att barnen ska få spruta... Men vi tog bara tag i det! Och till råge på det har han ätit ordentliga portiner (minimini) med både gröt och broccolipuré idag!

Såja, såja. Nu ska jag sluta skryta och dra mig till kojs istället.

Siktar på en aningen mer produktiv dag för bloggen imorgon.


5 månader spruta på en 9 kg prins

Ja, ni läste rätt. NIO KILO! Min store grabb.
Och så himla duktig när han fick sina två sprutor, och hela jag slappnade av när det väl var gjort.

Nu ligger vi och tar det lugnt i soffan efter att ha ätit broccoli, både jag och Noel.


lunch

Idag var jag sååå hungrig så det blev soppa. Både jag och C älskade maten och det är ärligt talat den godaste soppan jag någonsin ätit! Och lagat.

En morot och vitkålssoppa med krispiga baconbitar.

Om det var svårt?
20 min allt som allt kanske!


Feb. 14, 2013


Alla hjärtans morgon


13 februari

dagen har verkligen gått i ett, precis som jag vill ha det. Ingen tråktid utan bara bra, upp-piggande göra-tid. Jo visst, jag gillar lugn och ro också till viss del, men ska man ha tråkigt så ska det bara vara när man själv väljer det. Numera gillat jag vardagsstruktur och någolunda rutiner för at jag vet att det vaggar trygghet. De kanske inte lät så jävla roligt men så är det, de flesta problem går att lösa med att skaffa sig rutiner i livet. Att ha någonting att kontrollera istället för att driva. Eller hur? 
 
SÅ upp ur sängen, morgonbus, lååång-amma, bus, grötfrulle, påklädning, små städ, ut på långpromenad, affärn, hem, äta lite, duscha, trösta, busa, planera, äta, natta och sova. 
 
Ja, ungefär sådär har dagen sett ut. Och ett avsnitt Mia på grötö såklart! Till det gjorde C en vit choklad-kladdkaka från himlen. Herregud va god. Och receptet tänker ni som vanligt? de har ni här! 

Ingredienser:

:: 2 ägg
:: 2 dl socker
:: 100g smör
:: 100g vit choklad
:: 2.5 dl vetemjöl
:: 2 tsk vaniljsocker

Så gör du:

1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Vispa ägg och socker tills det blir poröst
3. Smält smöret i en kastrull och rör ner chokladen och därefter äggsmeten
4. Rör (försiktigt) ner mjöl och vaniljsocker
5. Häll ner smeten i en smord form
6. Grädda i 15-20 minuter (Den kortare tiden ger en extra kladdig kaka)
7. Pudra med florsocker och låt kladdkakan svalna innan du serverar med bär (hallon passar perfekt!)
 
 

i slask och sol

En uppfriskande tvåtimmarspromenad senare? och både jag och Noel är härligt rosiga om kinderna. Nu är vi hemma och ska äta lite och jag ska strax tina upp i duschen.

Underbara onsdag!


Drömmar

Noel total somnade i min famn efter morgongröten, så han får ligga kvar här och gotta sig. Under tiden sitter jag och drömmer mig bort. Trots att giftemål inte finns på kartan för tillfället, så kan jag inte låta bli. Att få drömma är balsam för själen, och vem vet...
Vem sitter inte och funderar på sitt drömbröllop då och då?

Jag skulle haft en enkel hippieinspirerad klänning med silversmycken i massor. Nedsläppt guldblont hår och lång slöja. En bukett pioner... ÅH!

För att töntifiera mitt drömmande ännu mer kommer här ett litet kollage





Vakna upp till solsken

Idag vaknade jag av att rn solstrimma letat sig fram genom persiennen och träffade mitt ansikte. Underbart! Jag kan knappt bärga mig tills den dagen så altandörren kan stå på vid gavel och sommaren hägrar. Lemonad och fruktsallad på utplatsen.

Noel vaknade också med solskenshumör som vanligt, och efter attha intagit lite frukost ska vi ge oss ut på en liten promenad.


Dum från början?

Sådana här "nyheter" är nog något av det värsta som finns, man kan inte ens skylla på coca colan, det är ju ren idioti att dricka 10 liter om dagen och de visste hon.
Fan va dumt


när det inte finns ord, finns det bild


Ikea och nytt

Nått nytt, nått gammalt, nått lånat och nått blått. Så det lägenheten ut nu! Tänkte ta några bilder så ni får se hur det börjar arta sig här hemma, men det kommer senare. Under dagen?

Ikea var himla inspirerande igår! Jag, mamma och lilleman strosade runt någon timme och planerade.


Och grammys sämsta...

1. (och 2...) tråkigt att misslyckas både före och efter galan. Dock hade de varit riktigt kul att höra designern som tyckte det passade.
Klänning nr ett känns som att hon burit på deflesta event, låt oss säga, de senaste tre åren?
Klänning nr två känns bara...fel! Oj, ett ben! Baddräktstyg?

3. Taylor Swift.. Klänningen är helt ok. men bröstkorgen? Är det svält-år?

4. Fel färg. Passar inte hudfärgen. Håretser risigt ut. Kroppformen förtjänar någonting bättre än en guldstrumpa.


Grammys bästa!

Eftersom att blogg.se inte fungerar så laddar jag upp via mobilen!

BÄST:
1. Tycker om lyx-boho som helhet, och det ser avslappnat ut. Hade nog inte tvekat en sekund att kopiera helt och hållet till den dagen man ska gifta sig.

2. Tänker Aqueriooooooous! Fast på et bra sätt.

3. Ingen annan än Kate Hudson kan bära upp en urringning ner till naveln utan att se trashig ut. Enkelt!

4. Blev lite förvånad att Rihanna höll klassen! Ett vinnande koncept och hon ser kvinnlig ut. Ett steg i taget? Nästa gång kanske hon till och med skyler bröstvårtorna!


Dagar som går

Den här dagen har nästan passerat obemärkt förbi, som solen på midsommar kan man väl säga. Jag har promenerat, lagat lasagne, rensat lillens rum och busat.Vid den här tiden räknas jag som slagen hjälte och jag vet att om åtta timmar kommer jag vara på topp igen! Medans C sitter uppe och varvar ner med Tarantinos nya film så går mina ögon helt i kors. Den här tystnaden och lugnet innan läggdags är guld värd.

Imorgon har IKEA i sitt sikte, så mamma kommer och plockar upp mig och Noel på förmiddagen för att köpa lite nödvändigheter till den lilla mannen. Jag blir inte förvånad om några gobitar till hemmet faller i den blåa påsen också... Jag kan ju bara inte hjälpa det!


citerat


Hönan lägger ägg. Grisen lägger korv.
Källa: Hedda, 5 år

Människorna stammar från aporna. Gamla människor stammar ännu mer från aporna. Dessutom känner jag en pojke som stammar.
Källa: Mårten, 5 år

Negrer har svart hud, men det är inte fint att säga högt.
Källa: Görel, 6 år

Anarki är ett land där kungen är drottning.
Källa: Tore, 11 år

Om jag var statsminister skulle jag bestämma bra saker. Men jag vet inte vad som är bra direkt, så lite får man väl gissa.
Källa: Vincent, 6 år

Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar.
Källa: Anders, 8 år

Bönder blir lyckliga så fort de känner lukten av skit.
Källa: Ola, 5 år

Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör. Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör.
Källa: Fred 7 år

När babyn är inne i magen på sin mamma kallas den foster. Mamman kallas fostermor. Det första som bildas på fostret är öronen.
Källa: Ida 6 år

Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha hönsnät runt huvudet.
Källa: Hans, 6 år


i tiden

Må jag låta som stammishönan på pensionärsfiket, men ett riktigt porslin går aldrig ur tiden.

jagönskar mig DETTA från Rörstrands



sommarfrukost


sean banan....

Åh! Morgon!
Hur många av er kollade på melodifestivalen igår? Sean banan alltså. Kan han inte varamed i lillamelodifestivalen, eftersom att det är helt och hållet riktat mot barn. Fast jag kan inte låta bli att skämmas när jag ser honom.


Mellomys


va gjorde man innan iphone


Flint

Okej. Paniken.

Jag drog handen genom mitt hår och fick med mig detta ??????!!!!!!!!!

Nog att jag har fält en del p.g.a amningen men detta känns ju inte normalt?


raggstumpor och 1-0 till IFK

 
 
Mycket matinlägg idag, men det är helt enkelt en sån dag som jag helst hade velat stå i köket och pilla hela dagen. Lyssna på musik, underhålla Noel och bara laga, baka & fixa. Konstigt att man kan ha ett sug efter köket? Vi har haft världens goaste busförmiddag och jag har druckit min te, sittades på golvet med filtar och raggstrumpor och bara mått.
 
 
Ändå kan jag inte låta bli att tankarna är hos C, hans bror & min bror, som står och huttrar utomhus vid planen, i snö och blåst, för att heja på IFK. Brerr...Är faktiskt inte avis alls! Fick ett sms nyss - 1-0!!!! 
 
Hursom, medans grötgrabben satt i babysittern och jollra med sin favvomjukis så slängde jag ihop detta! Gårdagens sallad, timjanmarinerad lax och zuccini. myms! 
 
 
 
 

mamma-mellis


Broccoli/dill-puré

Okej, det här receptet tar MAX 10 minuter att göra.
Kalasenkelt! 
 
 
 
Med ett stycke mammig kille på axeln kokade jag 2 broccolibuketter ( med lock, annars försvinner många viktiga vitaminer ) Sen häller jag av vattnet, och mixade med 2 msk fryst dill och 1 liten förpackning ersättning. Du kan variera mängden ersättning beroende på barnets ålder. Purén ska vara som löst potatismos för barn 4-6 månader. Tillsätt riktigt smör eller rapsolja, ca 4 msk. 
 
Frys ner i isfack! När de sedan fryst kan du lägga iskuberna i en påse och ta fram en efter en. 
 
När man tillsätter antingen ersättning, bröstmjölk eller fett år hållbarheten i frys 6 månader. Men man kan också tillsätta det när man tinar maten då det håller dubbelt så länge. 
 
 
Snabbfakta:
 
Det finns rikligt med C-vitamin i broccolin, men den innehåller även andra viktiga vitaminer bl.a. A-vitamin, K-vitamin, folat och fibrer. Broccolin innehåller också en del B6-, B1-, B2- B3-vitamin, E-vitamin, järn, kalcium, kalium, magnesium, zink och mineraler. Broccolin äts med fördel färsk men kan köpas djupfryst året om och djupfryst broccoli är den snabbaste och billigaste grönsaken du kan tillaga. Bara att koka upp och salta lite men den frysta är dock inte så god som den man köper färsk eller fryser in själv. Kokar du broccolin, tänk på att inte koka den för länge, det räcker med 5-8 minuter.
 
 

IKEA, kom till mig!

Förnyelse och förenkling, tröttnar vi någonsin på det? Nej.

Har kollat igenom IKEA lite efter som ett besök dit snart är på sin plats!


Mitt hjärta bankar för dig, grötlover


hemma

nu är vi hemma! Hade både mammaträff och bvc besök på morgonen och tänkte ta tåget direkt från göteborg. Så försov vi oss! Snabbt iväg men insåg att vi ändå inte skulle hinna till mammagruppen. Men hann med ett tidigare tåg och mötte C vid fiket nere i byn för lite frukost. Sen bussen iväg för bvc-besök, meeeen... de hade blivit inställt! haha, va fan?

Men då var jag uppe och igång iaf! Bara till att vandra hem igen. Lagade lite kycklingsallad med sparris, städa, tvätta och nu är både jag och Noel helt utslagna!


Finaste

Sminkade mamma idag med allt nytt i nesessären, och det blev riktigt fint!
Har för övrigt haft en riktigt go dag med promenader, bus och god mat. Onkel Emil kom förbi en stund och efter det blev de frozen yoghurt (muuums) i sällskap med "allt faller" på tv4. Imorgon ska noel få sprutan på bvc, hatar det :( Mammahjärtat blöder men det är ju ett nödvändigt ont.

Godnatt mina fina!


lunch


ett bitade kallt göteborg


mot staden!

Noel sover djupt och jag smuttar på en energidricka. Nu är vi påväg till göteborg och mommo för lill-lördagsmys och övernattning!


För det är vi värda

Tog en promenad och köpte varsin mums på vägen. En liten Cheesecake-pralin och en trippel brownie pralin.


5 februari

hos oss just nu

1. Grötfrukost!
2. Favorittavlan är på plats
3. Den mest morgontrötta medlemmen i denna familj.


fina du

det är lätt att gå om varann helt när man lever så tätt inpå varandra som vi gör. Man hinner inte avsluta en konversation och utmattningen gör mig (oss) lättirriterad, allt är nytt och jag ska inte sticka under stolen med att den första tiden som föräldrar höll på att knäcka oss. Totalt. Men just vid dessa situationer minns jag varför han är min kärlek.

Christian tävlade på en blogg om en lyxkryssning för två och tårarna satt i halsgropen när jag läste vad han skrev.



de börjar hända grejer!


hej bubbleroom

Till våren med mina blommiga tights.... Åh!

bubbleroom.se


projekt måla om

Jag är såå trött på vitt, vitt och ännu mera vitt här hemma. Nu är grundfärgen klar!


min kärlek


Heldag på hemmaplan

Eller numera bortaplan. Göteborg känns numera som en gammal romans och är inte lika lockande längre.

Men en heldag blev det! Strosa i affärer, drömma om stora divan-soffor och en riktgt bra latte.



utflykt


vilken söndag!

Igår var en dag som går till historian! För första gången vände sig lilla hjärtat från ryggläge till magläge. Och som han kämpade! Stoltaste mamman i stan satt brevid och var såååå stolt. Klappade händerna, ögonen tårades... ja, tänk vad lite det är som krävs!

Detta kommer bli en underbar dag, det känns i hela kroppen


morgon

Jag och Noel låg kvar i sängen fram till tio och drog oss, men nu är det dags att starta dagen!


årets första!

Grillning, dock inomhus. I grillpanna.. Men ändå!
sötpotatismos, tsatsiki och sallad och en grillis!


IKEA inspiration


slutat blogga

Neeeeeej då! Det gick bara inte att blogga under heeela gårdagen så jag gör ett nytt försök idag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus